Kan jag få mitt garage i andra mått
Absolut! Du kan få i princip vilka mått du vill. Enklast är när du vill ha huset längre eller kortare. Med färdiga moduler kan du justera i steg om 60 cm. Vi kan så klart även anpassa måtten helt efter dina önskemål om du t.ex. ska bygga på en befintlig grund.

Kan jag få annan panel
Ja! Visst kan du det. Som standard är husen panelade med locklistpanel, men mot tillägg kan den så klart bytas ut.

Kan jag få annan takvinkel/valmat
Ja! Som standard är husen beräknade med 27 gr sadeltak, men mot tillägg kan du få andra lutningar och utföranden.

Kan jag montera byggsatsen själv
Ja! Du kan montera byggsatsen själv men det går mycket fortare om du kan få lite hjälp av ytterligare någon. När vi konstruerat vårt system har utgångspunkten varit att två man ska kunna montera hela byggsatsen utan problem.

Hur ska grunden se ut
Du får en detaljerad beskrivning med skiss över grunden i samband med din order. Vi rekommenderar gjuten platta eftersom det ger ett stabilt och stadigt fundament till ditt garage.

Vad ingår i leveransen
Allt ovan grund. Se mer i leveransbeskrivningen här.

Kan jag isolera mitt oisolerade garage senare.
Ja visst! De oisolerade modulerna är förberedda för senare isolering genom att de är försedda med vindskyddspapp mellan stommen och panelen.

Varför har ni ingen broschyr
Vi gör allt för att hålla nere kostnaderna för att du ska få ett så billigt garage som möjligt. Det tror vi att du uppskattar. Som en del i det har vi valt att inte producera och trycka kostsamt broschyrmaterial som du i till slut får betala genom ett högre pris. Istället har vi en utförlig och detaljerad hemsida som innehåller mer information än en broschyr skulle kunna. Alla sidor är anpassade för att du ska kunna skriva ut enstaka sidor du vill ha

Vad kostar frakten
Fraktkostnaden är helt beroende på vilket hus du väljer och var du ska bygga det.

Varför använder ni skruv för montering av byggsatsen
Av två skäl. Dels är det lättare att montera med skruv. Vi vill göra det enkelt för dig. Dels håller skruv betydligt bättre än motsvarande spik. Det gör att hela garaget blir styvare och stabilare.

Vilken port ingår som standard
I våra priser ingår vipporten Novoferm K. Mer information om den och möjligheterna till att t.ex. montera öppnare hittar du på Novoferms hemsida: www.novoferm.se. Där finns också information om garanti och säkerhet.

Kan jag byta till en annan port
Självklart! Vi har tillgång till portar från de flesta tillverkare. Information om portarna hittar du på deras hemsidor.